Політика конфіденційності сайту Tineco Україна
ru | ua |

Політика конфіденційності Tineco Україна

Погоджуючись з політикою використовувати файлів cookie на сайті Тіneco Україна, я надаю згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджую те, що ознайомлений (а) з метою обробки персональних даних та правами, наданими мені згідно ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних".


При використанні користувачем сервісів Сайту tineco-ukraine.com здійснюється обробка даних користувача, а саме: 

- даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; 

- файли cookie; 

- ір-адреси; 

- параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Метою обробки персональних даних користувача є забезпечення можливості комфортного та легального придбання товарів торгової марки Тіneco (ручні миючі акумуляторні пилососи для вологого та сухого прибирання, додаткові аксесуари для пилососів), представлених на tineco-ukraine.com.

Обробка персональних даних - це будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем (ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-УІ).

Права суб’єкта персональних даних відповідно ст.8 до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-УІ

1.    Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.

2.    Суб'єкт персональних даних має право:

1)    знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2)    отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3)    на доступ до своїх персональних даних;

4)    отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5)    пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6)    пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7)    на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8)    звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

9)    застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10)    вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11)    відкликати згоду на обробку персональних даних;

12)    знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13)    на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


Збір та використання персональних даних

Тіneco Україна збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів tineco-ukraine.com, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

При відвідуванні tineco-ukraine.com фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Тіneco Україна обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Тіneco Україна не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Тіneco Україна збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.


Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів tineco-ukraine.com. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних tineco-ukraine.com.

Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Київ, Вулиця Вербова 6А

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Тіneco Україна, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.


Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути користувачем tineco-ukraine.com шляхом видалення свого облікового запису на Тіneco Україна, його персональні дані також автоматично видаляються.


Взаємодія Сайту з іншими ресурсами


При використанні користувачем сервісів, на сторінках tineco-ukraine.com можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. 

Використання зазначених сервісів Тіneco Україна необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів tineco-ukraine.com не зберігає і не обробляє.

Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта чи профіля, очистити файли cookie (через свій браузер).


Конфіденційність активності суб’єкта персональних даних на Тіneco Україна


Відомості про активність (трафік) на tineco-ukraine.com користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, Тіneco Україна жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів сайту.


Захист персональних даних


Тіneco Україна використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Levoit Україна не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання tineco-ukraine.com.

Тіneco Україна забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Тіneco Україна надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.



Умови доступу до персональних даних


Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Користувач має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно. Відстрочка доступу користувача до своїх персональних даних не допускається.

Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п’яти календарних днів.

Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочення або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.


Партнери
Додаток
Додаток для
Передзвонити мені